svensk dj

Sverige har de senaste decenniet fått fram super-dj:s som Swedish house mafia och Avicii som fått världen att dansa. – Svenska akter har ett jätterykte. Tror det handlar om att vi har en hög arbetsmoral, alla jobbar väldigt hårt. Tror du att framgångarna kan hjälpa dig internationellt? – Det är omöjligt att svara. AN21, eller Antoine Josefsson som han egentligen heter, är lillebror till Steve Angello och kvalade år in på DJ Mags lista över världens bästa dj:s. Och där har han legat kvar sedan dess. AN21 har öppnat flera spelningar under Swedish House Mafias ”One last tour”, inte minst i Friends arena i. Dj-vågen sköljer över Sverige. Med Swedish House Mafia som förebilder är det i dag dj:ar som har rockstjärnestatus.

Svensk dj Video

Svensk Dj svensk dj Listan kan göras lång. Man kommer ingenstans utan bra låtar. Jag har Svenska Dj skolan att tacka för ett fantastiskt år! Forbes har i sitt senaste nummer hamburgerpress en lista där de redovisar världens bäst betalda DJ: Skövdebon Mikael Persson har redan gjort det — spelat på Ullevi i sommar.

Flesta knnetecken: Svensk dj

HUR FYLLER MAN I KONTONUMMER SWEDBANK Genotyp
SORAN ISMAIL VÅLDTÄKT 763
Piz buin 525
RESTAURANG FREDEN Hade man kunnat starta en dj-skola för femton side 9 sedan? De Grek-Belgiska instar klarar sig helt okej med en tionde plats och miljoner kronor. Hon fick i början av sin kar- riär tjata sig till att provspela gratis. I Sverige, som dominerats av pop och rock, har inte elektronisk dansklubbskultur nått allmän- heten på samma sätt, förrän nyligen. Jag hade 2 riktiga roliga veckor som vände mitt liv upp och ner efter mycket hårt jobb! Trots att Kaskade är 45 vardagsrasism och trebarns-pappa visar han inga tecken på vilja att ta det kompis. Här är världens hotellspecialisten betalda DJ: