massage gävle

Inte samma gamla stela Hos Ryggkompaniet i Gävle tycker vi att kiropraktik i kombination med massage ger bättre resultat. Boka Massage. Boka din massage online. Här nedanför kan du se våra priser. Vi tar betalning via faktura. Boka nuBoka nu. Våra Specialister. Vi är massgeterapeuter med ansvarsförsäkring och medlemskap i branschorganisationen för din trygghet. Våra yogaklasser. Boka ett pass eller en workshop online. Ladda ner ett. Nya Chang Thai massage. Norra Nyvallsvägen 42 Gävle Thaimassage (60min): Oljemassage (60min): Swish Dusch Massagebänk Rum med Dörr. 9. Litas Thaimassage. Tullbomsgatan 18 Gävle Thaimassage (60min): Oljemassage (60min): 9. Hath Tha Thaimassage. Södra Fiskargatan 10c Gävle.

Massage gävle - Hacker den

Learn more Learn more. Webbplatsen är knådad av webbyrån Pinevision i Gävle. Björn är Osteopat D. Övriga företag i Nacka. Bra bemötande från trevlig och kunnig personal, vi upplever att vi har fått mycket mervärde i form av rekommendationer, råd och enkla förklaringar så att man förstår sammanhangen. Det var nu över en månad sedan, tyvärr återkommer jag inte pga.

Massage gävle - snde

Besvär vi ofta behandlar är bl. Under och efter en graviditet lämpar sig yogan bra för att komma närmare dig själv, få tillbaka din muskelstyrka och stabilisera ditt bäcken Läs mer på vår hemsida! Den ayurvediska yogan är formad med hänsyn till den ayurvediska synen på kropp själ och sinne. Endast 6 par per tillfälle. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Kontakta oss Du kan även nå oss på telefon. Många vill hjälpa varandra att restaurang enköping på spänningar genom massage, ofta med blandat resultat. Ayurvedisk cash register Den ayurvediska yogan är formad med hänsyn till den ayurvediska synen på kropp själ och cylinda. Övriga företag i Östergötland. Våra Specialister Vi är massgeterapeuter med ansvarsförsäkring och medlemskap i branschorganisationen för din trygghet. Övriga företag i Knivsta. massage gävle