ms medvind

Upplev en Dinner show ombord på flera av våra kryssningsavgångar under sommaren. Avnjut en härlig skärgårdsbuffé och låt dig underhållas av showgruppen The Crew ombord på M/S Medvind. Skepp & Hoj! Bläddra bland Internationellt i m/s Medvind, kolla öppettider, kartor och priser. m/s Medvind ligger i Sundsvalls inre hamn med stan´s garanterat bästa och närmaste utsikt över Sundsvallsfjärden, ett stenkast från stenstaden och bara några minuter från Hamnparken, Casino Cosmopol och taxi/buss. Fartyget erbjuder en perfekt skärgårdsmiljö i underbara lokaler och passar lika bra för firmafester.

Ms medvind - gtt

På nedre däck har vi vår stora salong med fullt utrustad bar, i denna restaurangdel finns det plats för ca 80 sittande gäster. Ombordsstigning på båten sker från kl. Luta dig tillbaka och njut av den vackra miljön. Charmig torpstuga på norra Alnön byggd med sovplatser för 5 personer. Här sitt er ca 60 gäster vid stora, öppningsbara panoramafönster på sommaren och på våra julbordskryssningar är det just här som vi dukar upp det magnifika jul- och dessertbordet. ms medvind Här sitt er ca 60 gäster vid stora, öppningsbara panoramafönster på sommaren och på våra julbordskryssningar är det just här som vi dukar upp det magnifika jul- och dessertbordet. Härliga panoramafönster med Sundsvalls åkermyntan centrum havsutsikt och en mysig bar. S Stuga i Lövåsen, Sörnedansjö. På buffébordet serveras en härlig skärgårdsbuffé. Hellströms på båten från kl. På daisy dabs däck finner du vår vackra salong med plats för womens march on washington 50 sittande gäster. På övre däck finner seb korträntefond vår vackra salong med plats för ca 50 sittande gäster.

Ms medvind - pizza

Luta dig tillbaka och njut av den vackra miljön. Med reservation för ändringar i turlistan. Vi har självklart fullständiga rättigheter och det går utmärkt att hyra ett eller flera av våra däck alternativt chartra hela fartyget. På soldäck finner du ett av fartygets höjdpunkter. På övre däck finner du vår vackra salong med plats för ca 50 sittande gäster.