franklin fastigheter

Franklin Fastigheter AB, - På enlightenedhealth.info hittar du, bokslut, nyckeltal, koncern, koncernträd, styrelse, Status, offentliga värden, adress mm för Franklin Fastigheter AB. Franklin Fastigheter AB, etablerat , är ett familjeföretag med sätet i Lycksele. Vi förvaltar med personlig service centrala lägenheter till vettiga priser. Företaget finns representerat i Lycksele, Vindeln, Vännäs, Umeå, Nordmaling och Stockholm. Välkommen till oss på Franklins! Franklin Fastigheter AB, etablerat , är ett familjeföretag med sätet i Lycksele. Vi förvaltar med personlig service centrala lägenheter till vettiga priser. Våra fastigheter finns i Lycksele, Vindeln, Vännäs, Umeå, Nordmaling och Stockholm.‎Lediga objekt · ‎Om Franklin · ‎Kontakta Oss · ‎Anslagstavlan.

Franklin fastigheter Video

JUST EAT

Franklin fastigheter - FANS

Det var då ett renodlat byggföretag som byggde allt från lägenheter och villor till sågverk. I Mälarhöjden närmare bestämt. Där äger och förvaltar vi idag drygt lägenheter. Nu har vi tre fastigheter med drygt 80 lägenheter där. På klassiskt byggmästarmanér byggde man även fastigheter åt sig själv som buffert under perioder när det var lite lugnare.

Franklin fastigheter - att

På klassiskt byggmästarmanér byggde man även fastigheter åt sig själv som buffert under perioder när det var lite lugnare. Dock var det många fler som hade samma tanke så det blev bara ett hus med åtta lägenheter. Detta bolag fick namnet Franklin Fastigheter AB. Personlig service Vettiga hyror Centrala lägenheter. I Vindeln finns drygt 30 lägenheter och i Vännäs knappt Arvids son Karl var tillsammans med ett par av sina bröder också byggnadsentreprenör. Under åren köpte man även in ett antal fastigheter och ägandet var koncentrerat till Lycksele. franklin fastigheter