sony xa1

Jämför priser på Sony Xperia XA1 G Mobiltelefon. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Sony Xperia XA1 Ultra är en mobiltelefon som bevisar att lyx, premiumprestanda, snabb och kompetent mobilkamera och framförallt stor och bländade vacker skärm inte behöver kosta som de stora flaggskeppsmobilerna. Denna smartphone är gjord för att överträffa dina förväntningar med en imponerande 6-tums Full. Den kraftfulla Xperia™ XA1 har en imponerande kamera, elegant design och smart batterihantering. Se funktionerna här på Sonys officiella webbplats.

Sony xa1 - upp vilka

Titta på film med högtalarljudet kan inte heller rekommenderas. En liten Androidmobil med 2,4-tumsskärm som tänjde gränserna för vad en smartphone var. En kamera för en enastående bildkvalitet Föreställ dig en kamera som alltid förevigar dina mest minnesvärda ögonblick precis som du upplevde dem. Har förstått i efterhand att andra råkat ut för samma fel. Här finns en startguide för nya användare som anpassar sig efter vilken telefontyp du kommer från tidigare. Skärmen är för övrigt ett av de områden där man kanske kunde vänta sig bättre.

Sony xa1 - ska

Främre kamera på 8 MP med Exmor R. Hade prislappen varit 6 - kronor mindre hade det varit ännu enklare att argumentera för Xperia XA1. Här finns en startguide för nya användare som anpassar sig efter vilken telefontyp du kommer från tidigare. Sony har lagt ner mycket arbete på att telefonen skall få en optimal batteritid genom smart-adapting funktioner som optimerar laddningen beroende på temperatur och tryck. Förutom att lägga mobilen på en prislapp på kronor, vilket sätter ribban för förväntningarna på funktionerna, har man gett den en skärm som når ovanligt långt ut mot kanterna, vilket i sin tur ger en rätt smal telefon. I den konkurrensen är det lätt att upptäcka brister hos Sony Xperia XA1, såsom den saknade fingeravtrycksläsaren, höghus förort lägre bath and body works eller materialvalet i plast. En kamera för en enastående bildkvalitet Föreställ dig en kamera som alltid förevigar dina mest minnesvärda ögonblick precis som du upplevde dem. Visa begagnade produkter Uppdatera. Kan användas i navigatons-applikationer eller för geo-tagging. Till skillnad från många andra Sonymobiler är denna inte vattentät, men få mobiler mulle meck spel under kronor är det. Varm blir den inte, och prestandan är inte i toppklass men väl diana krall klart godkänd mellanklass.

Sony xa1 Video

Sony Xperia XA1 - Unboxing! sony xa1