scandinavian biogas

Kontaktuppgifter till Scandinavian Biogas Fuels AB Stockholm, telefonnummer, adress, se information om företaget. Vi jobbar för en renare värld. Och vi gör det bra. Scandinavian Biogas är världsledande inom utformning och drift av biogasanläggningar. Scandinavian Biogas designar biogasprocesser utifrån kundens preferenser och kan producera förnyelsebar energi från i stort sett allt organiskt spill. Scandinavian Biogas Fuels AB är en av Sveriges största privata producenter av biogas. Verksamheten är inriktad på industriell produktion och företaget har ledande kunskap.

Scandinavian biogas - Kia

Ta hand om avfall. Vi erbjuder kostnadseffektiva och storskaliga biogaslösningar för alla med behov att omhänderta stora mängder avfall så som kommuner, avloppsreningsverk och matproducenter samt producenter av biodrivmedel. Arbetet med eventuell notering av aktien på lämplig marknadsplats pågår. Planerna verkar inte längre vara aktuella. Tveksamt om företaget väljer att notera sig under med tanke på stormen i världsekonomin och det faktum att företaget nu få finansiering via fonder.

Scandinavian biogas - belget

Planerna verkar inte längre vara aktuella. I början av februari tog Scandinavian Biogas Fuels in Mkr i ett obligationslån. I början av februari meddelade Scandinavian Biogas att de förbereder en notering, som ska genomföras "tidigast hösten ". Sök Mest visade noteringar. Och vi gör det bra. Miljöproblem som går att lösa Världens totala energiförbrukning ökar parallellt med behovet av att hantera allt större mängder avfall. scandinavian biogas