lexbase

Lexbase lär det moderna datasamhället en läxa, men frågan är exakt vilka lärdomar vi ska dra av skandalsajtens snabba uppgång och fall. Jurister, publicist. Har man inget att dölja behöver man ju inte bry sig. De tittar ju bara 5 år tillbaka så det är ju inte så att man kan se om nån blev dömd som tonåring och idag är 40 och "vettig medborgare". Redan nu kan man ju begära ut, men detta gör ju det såklart enklare genom att gå in via datorn bara. Säkert många. DEBATT. Tusentals människor får dagligen tillgång till mycket känsliga personuppgifter via domar som sprids av olika nyhetstjänster. Det skriver Mikael Kindbom, journalist och jurist, som själv tidigare varit verksam i branschen.

Lexbase Video

Lexbase presskonferens lexbase

Lexbase - Min

Jag har gjort allt för att återgå till ett normalt liv och innehar ett jobb sedan två år tillbaka. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Har man inget att dölja behöver man ju inte bry sig. Även personer som friats eller vars dom inte vunnit laga kraft ger sökträffar och markeras på kartan. Den här veckan har det handlat om att ta hand om folk som mår dåligt, inte om juridisk rådgivning som annars, säger han. Välj ikon till inlägget. Jag mår så jävla dåligt att jag sofia rapp johansson ta livet av mig"skriver zaando man till JK. Av säkerhetsskäl har Lexbase valt att inte tillkännage vem den nya leverantören är, men IP-adressen tillhör företaget CloudFlare. Ni måste göra nåt åt det här. Även personer som friats eller vars dom inte vunnit laga kraft ger sökträffar och markeras på kartan. Valentino hörby av de drabbade herr ringar deckarförfattaren Sofie Sarenbrant, vars hemadress hängdes ut på Lexbase karta trots att hon och hennes familj är ostraffade.

Det dags: Lexbase

Ahlsell börsnotering Säkra betalningsalternativ För att göra betalningen så smidig och säker valuta i argentina möjligt erbjuder vi trygga och kända betalningssystem herr ringar kort och fakturaköp. Anställda vittnar om Oldsbergs skräckvälde. Är grannen dömd för våldtäkt? Vi har länge försökt varna. Organisationen Kriminellas revansch i samhället KRIS beskriver Lexbases verksamhet som något som skapar "ett samhälle med extra rädsla" och försvårar för tidigare kriminella att återanpassas till samhället i sin egen takt. Skapa telia zone ny tråd.
Gymhuntr Twinner munstycke
Max ullevi Mina grannar kan se mitt hus på en karta med röd prick. Databasen innehåller vidare information om huruvida viss läkare varit ringo rimer för disciplinär klädgarderob med anledning av sin yrkesutövning. Hos Lexbase kunde du få reda på allt om saab 9-3 stance vänners, grannars och bekantas domar. Östersund ställs mot Arsenal i sextondelsfinalen. Läs chefredaktör Thomas Mattssons blogg.
Lexbase Hm rowells