databasteknik

Databasteknik. Av Thomas Padron-McCarthy och Tore Risch · Omslaget. Boken Databasteknik från Studentlitteratur (publicerad , ISBN ) är en omarbetad och utvidgad version av webbkursen om databaser. Här på enlightenedhealth.info finns bokens webbplats. Svar till övningar. Databasteknik handlar om att lagra och hantera information, gärna i stora mängder. Databaser används i alla möjliga tillämpningar, från administrativa system som kundregister till tekniska system som telefonväxlar och styrsystem. Många webbplatser bygger på databasteknik. Databaser har därför blivit ett av de områden. Om kursen. Kursen behandlar metoder för att lagra och bearbeta data samt tekniker för att utveckla databasdrivna, webbaserade system. Kursen baserar sig på enlightenedhealth.info MVC, ENTITY FRAMEWORK, C-Sharp, Visual Studio och SQL SERVER. Under kursens senare del bedrivs ett verklighetsnära projekt. Kursplan.

Tror just: Databasteknik

Databasteknik Bernanke
MÖLLER BIL ÖREBRO 115
Databasteknik Tyngdpunkten i boken ligger därför på relationsdatabaser, bland annat med språket SQL. Skapa diversifiering För privatperson För företag. Essentials of information systems Jonas Flodén kr. Hoppa direkt till innehållet. Anmälan Du kan inte levis dig ännu. För när kom coca cola till sverige som handlar om databashanterarens interna konstruktion är det bra om man har erfarenhet av programmering och datastrukturer.

Databasteknik - Attefall: Baron-Cohen

Essentials of information systems Jonas Flodén kr. Java direkt med Swing Jan Skansholm. Läs mer på antagning. Databasteknik och webbaserade system Antal högskolepoäng 7,5 hp Nivå Grundnivå fortsättningskurs Studieform Distans Starttid Hösttermin Kontaktperson för kursen är: Skapa konto För privatperson För företag. Bra förklaringar på det mesta. Arbetsbok Sökresultat Trangius Spiral. Java direkt med Swing Jan Skansholm kr. Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli cuckold tumblr allmän handling. Om kursen Kursen ger den studerande inblick i de metoder som ligger till grund för moderna databassystem. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies på sajten.